Pengikut Setia

Top 10 Members

Friday, December 17, 2010

Pusingkan Itu Jam

Assalamualaikum..

Dah dua hari aku tak update blog aku kan..
Maaf la kengkawan semua..
Aku sibuk sikit..
Yela baru masuk semester baru..
Nak kena settle macam2 benda..
Ada orang rindu tak??hahahaha..

Haa pasal skuad Malaysia..
Tahniah kepada semua pemain2 Malaysia yg telah berjaya menundukkan Vietnam 2-0..
Namun perlu berhati-hati sebab perlawanan Sabtu nih akan berlangsung di Vietnam..
Malaysia perlu mengekalkan corak permainan yg cantik untuk memastikan kejayaan ke Final..
Tahinah juga buat Safee Sali yg menjaringkan kedua-dua gol pada malam tuh..

Okay la aku nak pegi sembahyang Jumaat nih..
Tapi sebelum tuh layankan lagu nih ye..
Chaw sin chi..

Bez kalau karaoke nih..
hahaha

psttt : jom sapa nak karaoke??

8 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said... BALAS

lagu istana pasir lagi best..hehe.. :) lagu ni ok jgk :)

Tuan Penasihat said... BALAS

berjuta batu jauhnyaaa.
pergh best best.

Nur Amira Ramli said... BALAS

klw 1 lagi safee golkn mlm 2, hatrik trus. huhu..

♥LyNnDa♥ said... BALAS

terima kasehhhhhh(versi aleycats)

suesue said... BALAS

nice blog..keep it up! :)

nora said... BALAS

takpe takpe aku maafkan ko

kembatolo™ said... BALAS

malaysia dah boleh g final.. tahniah!

EDY said... BALAS

@Rafina Mimi Zairul Murni
yeke??=)

@Tuan Penasihat
mmg bezz..alleycats terbaek..

@Nur Amira Ramli
yup kalau malam 2 lagi satu gol dh hatrik dh..

@♥LyNnDa♥
=)

@suesue
TQVM =)

@nora
Thankz noa..=)

@kembatolo™
yaa mantop Malaysia..