Pengikut Setia

Top 10 Members

Wednesday, December 22, 2010

Edisi Semalam : Penantian Akhirnya Terjawab

Assalamualaikum..

Setelah lebih kurang seminggu lebih menanti dengan penuh harapan..
Akhirnya semalam menjadi kenyataan gak..
Korang rasa apa??
Aku nak kawinnn..haha
Takde2 sebenarnya PTPTN dah masuk laa..

Huh kekusutan kat kepala aku hilang separuh..
Aku dah boleh settle kan semua hutang yg tertangguh..
Dah boleh makan besau maa...
Hahaha..
Jom sapa nak follow aku..=)

haha..pak cik kayo..=)

Chaw sin chi..

psttt : duit nih satu sem punya..bukan satu bulan punya woo..

18 comments:

shahjiehan said... BALAS

wah..ptut la minggu ni trus nk buat kenduri..tgh kaya eaaa

Rafina Mimi Zairul Murni said... BALAS

berjimat cermatlah ye.. :)

Ejen 010 said... BALAS

berjimatlah ye.. jgn menyalahgunakan duit tu...

sikit² xpe la..hehehe..

EDY said... BALAS

@shahjiehan
haha..kenduri pa??kenduri kawin kak aku bukan pakai duit aku..=)

@Rafina Mimi Zairul Murni
yup satu sem punya duit nih..tapi awal2 nih terasa nak boros sikit la..haha

@Ejen 010
haha..duit nih nak bg beranak banyak2 la..

siti faridah harun (nama penuh tu) said... BALAS

share la weyh,, jgn kedekut,, ngah3

♥LyNnDa♥ said... BALAS

patot la da lme x on blog...hahaha

nora said... BALAS

"waaa apalagi belanje ar"

ni aku bg cth ayat yg akan ko dnga pas ni.

so ape ko perlu buat ko tempeleng je org yg bg ayat ni tautautau

Adem and Cats said... BALAS

jom shopping


meowwww

❤ Cik Ain ❤ said... BALAS

adui, ptptn da masok... JPA bile nak masok ni. da hampir kering da poket ni. huhu. *penin*

Izwan said... BALAS

kayo.. kayo.. PC fair?.. hehe

Izwan said... BALAS

kayo.. kayo.. PC fair?.. hehe

Izwan said... BALAS

kayo.. kayo.. PC fair?.. hehe

Faaizz d. Zul said... BALAS

aku punya kena cut sikit. entah kenapa.

Fadzli Amir said... BALAS

Jangan lupa, belanja2 gak nanti dah kerje bayo balik...hahahaha ( nasib baik dulu tak de PTPTN, kalu tak sekarang dah kena bayo.....hehehe

Fadzli Amir said... BALAS

Jangan lupa, belanja2 gak nanti dah kerje bayo balik...hahahaha ( nasib baik dulu tak de PTPTN, kalu tak sekarang dah kena bayo.....hehehe

noreed said... BALAS

makan besar di mana tu?

Xarruc said... BALAS

waaaaaa~~ kayo2, kayo2~~~

model pakaian muslim wanita said... BALAS

salam kenal dari saya,,sukses yahh dengan post nya