Pengikut Setia

Top 10 Members

Tuesday, April 6, 2010

MyLook Bagi Duit Free..Yeke??


Kalau anda perhatikan semakin hari semakin ramai yang promote untuk register MyLook ini, masing2 pun berusaha untuk promote MyLook diaorang supaya dapat referal yang juga menyumbang sebanyak 20% dari earning orang tersebut.


disebabkan ada giveaway free shares dan duit. Cerita pasal duit free siapa yang tak nak kan? Setiap kali aku blogwalking kat blog2 orang lain, mesti terjumpa dengan Caranya sangat mudah, register FREE dengan MyLook dan kemudian search la apa2 yang anda nak search, sekali search anda akan dapat 1 share, keyword yang anda nak share tak kisah apa2 pun. Cuma limitation pada jumlah search yang dikira untuk sehari adalah 5 sahaja.

Adakah ini scam? setakat ini takde lagi user yang dah boleh cashout share diaorang, disebabkan MyLook ini free jadi tiada yang perlu dirisaukan, lainla anda kena bayar beribu2 ringgit untuk join.

Bagi yang nak join boleh la KLIK SINI untuk register dan mulakan search anda dan menambahkan share anda! Semoga berjaya.

1 comments:

arappp said... BALAS

haha. tah betul tah tidak benda ni. tapi free je kot. hehe