Pengikut Setia

Top 10 Members

Tuesday, November 2, 2010

Asam Garam dot dot dot

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia..


Haaa korang musti pelik apa yg asam garam nih..
Arini aku exam UNGS 2050 (agama la)..
Ramai gak kantoi meniru (x pro)..haha
Ada yg bawak toyol la (ketas kecik)..
Ada yg bncg ngn membe la..

Apa yg menarik aku nk kongsi2 & tanya la..
Seingat korang la sejak ble korang start tiru time exam??
Kalau aku start aku masuk matrik la (2007)..
Sebelum 2 record bersih bai..


perghh kt kuku pn bleh tulis ek..cmne nk bce tuh??
mcm2 cara nk tiru..jgn tiru aksi nih..wakaka

yg nih style tp laki xdpt la jack..haha
pndi dak2 nih guna kelebihan diorang..



Aku pn heran makin dh besar nih makin kuat nak meniru..
Dulu2 time primary ngn secondary school xplak..
Salah satu sebab yg aku dapat kesan la..
Dulu baca je terus masuk dalam kapla..
Skunk hampeh..
Baca 6 7 kali pn dok xingat gak..
Apa kes??

Mungkin dulu aku xterdedah sgt ngn dunia luar nih..
Almaklumlah kena control..
Skunk dh bebas..dh jauh dr umah...
Abeh hancurrr..tp xdela seteruk mana..
Masih boleh diselamatkan tp xtaw la spe nk tolong selamatkan..haha

So, cmne ngn korang??
Share la something..
Bagi nasihat xpn petua ke..:)

Nih la saja entry aku kali nih..chaw sin chi..

psttt : Live For Nothing..Die With Something..Rambo yg cakap..kih3

Salam Penglipurlara

4 comments:

encHIx laNDax said... BALAS

wahh!!bagus ni!!aku nak meniru macam ni;lah!hahahXD

EDY said... BALAS

haha..sila2..tp pastikan jgn kantoi..haha..klu kantoi naya..:]

faizs said... BALAS

saya ada kawan bernama tirumorthy.. eh tak2.. haha.. nice.. nak tiru cara dier tiru ar.. =b

EDY said... BALAS

tirumorthy??
kawan aku da nama tirumurugan..