Pengikut Setia

Top 10 Members

Monday, November 1, 2010

2.5 Kg in Two Weeks!!

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia...

Entry kali nih sje je nk story sikit kt sahabat2 semua..
Crita dia bermula lebih kurang 2 minggu lpas..
Dlm aku dk rasa badan aku dh makin jd BELON..
Tiba2 ada sorang hamba Allah (mmbe aku gak) bg sms kt aku..

"Salam.jom join shake party aku esok.ada minum free.
kalo nk dtg kompemkn kt aku b4 kul 10 mlm."

Lebih kurang cmtu la dia sms..
Aku pn apalagi truja gk la nk taw pekebenda shake party nih..
Esoknya aku pi tengok..
Owhh HERBALIFE party..





Mmg tepat la kptsan aku nk pi..
Mmbe aku pn crita la pasai HERBALIFE nih..
Aku sblum nih penah la dengar tp xtaw apa benda sbnarnya..
Lpas dh kena basuh lencun dh..
Aku pn berminat & stuju nk beli..
Aku angkat set F1 ngan Teh..

nih Teh dia

nih F1..ada bnyk perisa..nih salah satu je

nih botol nk wt shake..cantik kn



Dia timbang berat aku..
Dia kira2 aku kena turunkan dalam 10 kg (banyak siot)..
Baru BMI aku normal balik..
Mmbe aku pn mula la wt jadual tuk aku (coaching)..
2 minggu lagi (semalam la) aku kena timbang balik nk tengok result..

Semalam aku pi timbang kt dia..
Perghh korang nk taw x??
Turun 2.5 kg wooo..
Sronok beb ingga xterkata..

Aku nk tunjuk gamba sebelum ngn selepas tp xbrapa nk nampak lg..
kena tunggu 10 kg turun baru aku tunjuk..hehe


TQVM HERBALIFE..u r simply da best!!!



psttt : sapa nk kurus contact ja aku..aku dh rasa..korang bila lg.. :)

Salam Penglipurlara

1 comments:

Anonymous said... BALAS

mantop2..