Pengikut Setia

Top 10 Members

Wednesday, December 8, 2010

Hidupku Tertekan??

Assalamualaikum..



Hai kengkawan semua..
Malam nih aku rasa sangat tertekan..
Nak cerita tapi macam tak kena la plak..
Yang aku nak cakap tekanan aku ada kaitan dengan keluarga..

Jadi malam nih aku tak nak & tak bleh nak buat entry panjang..
Aku nih ada darah tinggi..
Membe2 nursing aku cakap hypertension stage 1..
Aku kalau tension mula pening kepala..
Nih pun aku dah start pening dah..

Ok la kengkawan aku nak pegi minum air limau..
Chaw sin chi..

12 comments:

eqbalzack said... BALAS

jgn tension2 tuan...pergi ambik angin malam...sejuk2 ni best...hehe

Ayuni said... BALAS

ttekan naper?

♥LyNnDa♥ said... BALAS

ayoYOoo..elek2x x mo tention..
kng kna kncing mnis lak t

i'm afirah said... BALAS

pg luar tgop bln .luah kt bln .hee~ nnt mst lega ckit .

iniialahaku said... BALAS

xnak buat n3 pnya psal siap gak ek 1..haha..xpala, ko skit rhat jela

nora said... BALAS

uiks aku ingat ko memain je, serius ek. Apa2 pun byk berdoa ek, hope evritin will be fine

+dieabella+ said... BALAS

lorr nape?minum air limau mmg hilangkan pening..buat masam2 tau...=)

nora said... BALAS

ko ok ke tak ni

Faaizz d. Zul said... BALAS

jgn stress2 der.

NORFA'EIZEN said... BALAS

relak2..hehe..
follow ea blog ni..jgn lpe follow balik..hee.;)thanks

a.samad jaafar said... BALAS

positif geng..tekanan demi tekanan dlm hidup itu hanyalah sebahagian drpd proses kematangan dan kekuatan..

EDY said... BALAS

@eqbalzack
ermm dh kena angin malam 2 malam..ok sikit..TQ bro..

@Ayuni
Ada prob sikit..besala..

@?LyNnDa?
haha..yeke kena kencing manes??

@i'm afirah
nice idea..thankz

@iniialahaku
siap 1 tapi n3 ntah ape2..

@nora
TQ ambil berat..dh ok dh skunk..

@ dieabella
yup air limau mmg bagus tuk pening..

@Faaizz d. Zul
haha..dh ok dh der..

@NORFA'EIZEN
okeh..nnt malam sy follow

@a.samad jaafar
urmm..:)