Pengikut Setia

Top 10 Members

Sunday, December 12, 2010

Kemaafan Di Pinta

Assalamualaikum..



Maaf sekali dipinta kepada semua sahabat..
2..3 hari lepas aku tak dapat nak update blog aku..
Nak BW pun tak bleh..
Nih semua sebab internet aku dah terlebih had & aku tak sempat nak bayar lagi..
Tapi aku dah bayar dah sekarang..
Jadi Malam nih aku akan start BW kembali..

Thankz banyak2 kat sapa2 yg sudi lawat aku..
Aku akan lawat balik malam nih..InsyaAllah..
Yang follow pn aku akan follow malam nih gak..



2 comments:

Ayuni said... BALAS

o, ptutlh senyap je....

EDY said... BALAS

@Ayuni
2 la..sory sesangat..