Pengikut Setia

Top 10 Members

Monday, December 6, 2010

Tahun Baru & Result Baru o_0

Assalamualaikum..

Hai kengkawan..
Waa hari nih tenet aku ada laju sikit..
Mood aku pun ada baik sikit..
Nih entry ke-3 aku hari nih..

Petang tadi result exam aku kuar..
Aku ingat pukul 5 baru kuar..
Rupanya pukul 4 dah kuar..
Nasib baik membe aku bagitau awal..
Punyala teruja aku nak check result..

Alhamdulillah Syukur..
Aku LULUS semua subjek..
Walaupun pointer aku tak naik tak turun (seganla nak bagitau brapa)..
Tapi aku tetap syukur sebab semua lulus..
Aku siap nazar lagi arituh..
Nampaknya kena la bayar nazar pasnih..^_^

Aku juga amek kesempatan nih nak ucap kat suma kengkawan aku..

SELAMAT TAHUN BARU MAAL HIJRAH



Haaa dah azam baru belum??
Sapa yg belum tuh cepat2 la berazam ek..
Azam aku tahun baru nih ada 3 je kot..
  • 'settle' kan azam lama.
  • naikkan pointer aku.
  • bayar segala hutang aku dengan makhluk & Allah.

Chaw sin chi..

psttt : haa sapa xbaca doa awal tahun tadi?? =)

8 comments:

Cik Ila said... BALAS

Tahniah.Tak kesah la pointer berapa2 pn..janji dh dapat result dan dh buat yang terbaik masa exam hari tu.:)

Anonymous said... BALAS

mesti result mantap nie...hehhee

aresaliyana said... BALAS

salam maal hijrah :)

♥LyNnDa♥ said... BALAS

salam maal hijrah edy..=)
lin nk susun azaM lin nieh

nora said... BALAS

tahniah sbb lulus, pointer ko tak nak obes la tu sbb tu dia mantain je hehehehe

Ayuni said... BALAS

Selamat tahun baru....

nora said... BALAS

salam maal hijrah =)

EDY said... BALAS

@Cik Ila
TQ..yup dah wat yg terbaek dah..

@Anonymous
xdela..cukup2 makan je pn..

@aresaliyana
salam maal hijrah..

@♥LyNnDa♥
salam maal hijrah..ha susun jgn xsusun lin :)

@nora
salam maal hijrah..haha kalau obes pn xpe..xkena darah tinggi =)

@Ayuni
yup selamat tahun baru..